Oversigt over affugtere til hjemmet

Hos affugteren, sammenligner vi forskellige affugtere der er velegnet til hjemmet. Så hvis du står og mangler en affugter i hverdagen så er der her på siden samlet flere affugtere til brug i det private. På denne måde kan du finde lige præcis den affugter der passer dine behov samt prissammenligne diverse forhandlere og finde den bedste pris på dit ønskede produkt.

Show Filter
Price Range

Velegnet til (m2)

Kapacitet (ltr./døgn)

Mærke

Forhandler

Farve

ROLLER Affugter scirocco 50, 50l

6.941 DKK

Eeese affugter

1.695 DKK

Woods affugter

1.495 DKK

Woods affugter

4.999 DKK

Woods affugter

2.728 DKK

Trotec affugter

4.096 DKK

Trotec affugter

2.372 DKK

Thermex affugter dh1

3.669 DKK

Folke-larsens affugter

3.605 DKK

Affugter Meaco DD8L Standard

3.914 DKK

Cecotec Affugter - Bigdry 2000 Essential - 0,7l - Hvid

440 DKK

Cecotec affugter

1.850 DKK

Cecotec affugter

1.820 DKK

Mere om affugtere til hjemmet

Hold et godt indeklima ved at holde luftfugtigheden nede

Fugtfjerner, Fugtsuger eller Luftaffugter – er blot nogle af de navne en affugter også bliver kaldt.

Uanset om du skal bruge en Stor, lille eller mini affugter vil der kunne skabes den optimale luftfugtighed i hjemmet.

En affugter er god at have ved hånden, hvis luftfugtigheden i et rum er for høj. Med hjælp fra en affugter kan luftfugtigheden holdes nede og skabe et bedre indeklima, som forebygger mod skimmelsvamp, mug og husstøvmider. Eller anvendes ved en vandskade for at undgå dette udvikler sig til fugtskader.

 

Hvordan affugter man et rum med en affugter?

Affugteren suger luften ind, inde i affugteren bliver fugten i luften kondenseret og omdannet til vand. Når vandet er blevet kondenseret og optaget i vandtanken, sendes den nu tørre luft ud i rummet igen efter en opvarmning. Denne proces gør at luftfugtigheden i rummet falder, da der nu tilføjes en tør luft.

Ved anvendelse affugtere bør døre og vinduerne i det pågældende rum være lukket for at opnå maksimal effekt, undgå at placere den i et hjørne, medmindre det er der fugtskaden befinder sig da ind- og udtag af luften skal kunne cirkulere.

 

Køb din næste affugter!

Om du skal bruge en affugter til kælderen, soveværelset, badeværelset eller andre rum, så har vi hos affugteren.dk et stort udvalg af affugtere, så du kan finde lige præcis den affugter der løser din opgave.

Vores affugtere til hjemmet er velegnet i forskellige arealer helt op til 150m2, vi har endda nogle der kan klare 150+m2 hvis det er en større opgave du står med!
Vi tilbyder affugtere fra forskellige producenter med forskellige kapaciteter, vi har fra 0-5 liter og op til 40 liters kapacitet på affugterene.

Skal der bruges større affugtere, anbefaler vi affugtere til industri.

 

I tvivl om hvilken affugter der passer bedst til dig og dit hjem?
tag vores test her og find den helt rigtige affugter til dig – eller se hvilke affugtere der er bedst i test til både hjemmet og industri.

Kontakt os

Har du brug for hjælp til at finde en affugter der passer dine behov eller har en anden henvendelse? Kontakt os og vi vender tilbage hurtigst muligt